:

Szerző: Ady Krisztián

2005. június 6. 14:21

Elérhető a Windows Update webhely következő generációs változata

[Clubic.com] A Microsoft a hétvégén csendesen elindította Windows Update webhelyének következő generációs, hatodik változatát. Az egyelőre hivatalosan nem kommunikált, azonban már több nyelven, köztük magyarul is elérhető , teljesen működőképes rendszer némileg átdolgozott, egyszerűsített felülettel rendelkezik.

[Clubic.com] A Microsoft a hétvégén csendesen elindította Windows Update webhelyének következő generációs, hatodik változatát. Az egyelőre hivatalosan nem kommunikált, azonban már több nyelven, köztük magyarul is elérhető, teljesen működőképes rendszer némileg átdolgozott, egyszerűsített felülettel rendelkezik.

A biztonsági és egyéb frissítéseket biztosító webhely nem csak az operációs rendszert képes frissíteni, hanem a telepített Microsoft Office csomagok frissességét is figyelemmel kíséri. Amennyiben szükséges, a Windows Update más Microsoft szoftverekhez is felajánlhat frissítéseket. Az egységesített felület továbbra is biztosít Microsoft által jóváhagyott meghajtóprogramokat is a felhasználóknak.

A korábbi hírekkel ellentétben -- legalábbis a hír írásakor, jelenlegi állapotában -- a Windows Update v6 rendszer nem alkalmazza a frissítések ellenőrzésekor "Windows Genuine Advantage" programot, azaz nem ellenőrzi a feltelepített szoftverek, illetve operációs rendszer eredetiségét. A szoftver nem végleges változatára utalhat az is, hogy az új verziót már Microsoft Update néven teszi majd elérhetővé a Microsoft.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.