Szerző: Ady Krisztián

2005. június 6. 14:21

Elérhető a Windows Update webhely következő generációs változata

[Clubic.com] A Microsoft a hétvégén csendesen elindította Windows Update webhelyének következő generációs, hatodik változatát. Az egyelőre hivatalosan nem kommunikált, azonban már több nyelven, köztük magyarul is elérhető , teljesen működőképes rendszer némileg átdolgozott, egyszerűsített felülettel rendelkezik.

HIRDETÉS

[Clubic.com] A Microsoft a hétvégén csendesen elindította Windows Update webhelyének következő generációs, hatodik változatát. Az egyelőre hivatalosan nem kommunikált, azonban már több nyelven, köztük magyarul is elérhető, teljesen működőképes rendszer némileg átdolgozott, egyszerűsített felülettel rendelkezik.

A biztonsági és egyéb frissítéseket biztosító webhely nem csak az operációs rendszert képes frissíteni, hanem a telepített Microsoft Office csomagok frissességét is figyelemmel kíséri. Amennyiben szükséges, a Windows Update más Microsoft szoftverekhez is felajánlhat frissítéseket. Az egységesített felület továbbra is biztosít Microsoft által jóváhagyott meghajtóprogramokat is a felhasználóknak.

A korábbi hírekkel ellentétben -- legalábbis a hír írásakor, jelenlegi állapotában -- a Windows Update v6 rendszer nem alkalmazza a frissítések ellenőrzésekor "Windows Genuine Advantage" programot, azaz nem ellenőrzi a feltelepített szoftverek, illetve operációs rendszer eredetiségét. A szoftver nem végleges változatára utalhat az is, hogy az új verziót már Microsoft Update néven teszi majd elérhetővé a Microsoft.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.