Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 1. 14:54

Mától olcsóbb a chello

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.

Legújabb akciója keretében a UPC egész júniusban ezer forinttal még olcsóbban, két éves hűségnyilatkozat esetén 5490 Ft-ért, egyéves hűséggel 5990 forintért kínálja a chello lightot. A chello light 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 gigabájt szélessávú adatforgalmat kínál. Az adatforgalmi határ elérése után a kapcsolat a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentett sebességgel működik tovább.

Mindazok, akik júniusban előfizetnek a chello lightra, a teljes előfizetési időszakban a fenti alacsony havidíjakkal számolhatnak, a kedvezményes díj a teljes időszakban mindvégig garantáltan változatlan marad.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 01:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.