Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Frissültek az EVEREST rendszerelemző alkalmazások

Ady Krisztián, 2005. május 31. 14:59
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Frissített, hibajavításokat és néhány új funkciót tartalmazó változat tölthető le a Lavalys EVEREST rendszerelemző programokból a fejlesztő honlapjáról. A 2.01 verzióra bővült alkalmazások a legfrissebb hardver- és szoftvertechnológiákat is támogatják.

[HWSW] Frissített, hibajavításokat és néhány új funkciót tartalmazó változat tölthető le a Lavalys EVEREST rendszerelemző programokból a fejlesztő honlapjáról. A 2.01 verzióra bővült alkalmazások a legfrissebb hardver- és szoftvertechnológiákat is támogatják.

A 2.01-es változat már az optikai meghajtók belső programjának, firmware-jének internetes hivatkozásait is tartalmazza, emellett az EVEREST a vezérlőpultról is indíthatóvá vált. Az új változat már támogatja az AMD Pacifica virtualizációs technológiát, az új 90 nanométeres technológiával készülő AMD Sempron processzorokat, az ATI Radeon X550, ATI Radeon X800 VE, Intel GMA 950 videovezérlőket, és bővebb információt nyújt a VIA K8M890, P4M800CE, Intel i945/955, valamint nVIDIA nForce4 Intel Edition alaplapi chipkészletekről.

Az EVEREST mindezen túl az Intel processzorok számozásáról, az Intel i910/915/925 chipkészletek memória-órajeléről és az ATI RC300/RS300 chipkészletekről is bővebb adatokat nyújthat.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.