Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 31. 08:50

Vezetőváltás a Minornál

Takács Imre, a MINOR Rendszerház vezérigazgatója átadja a cég operatív irányítását Klemencz Mihálynak. A kinevezett vezérigazgató-helyettes feladatai lesz a vállalat operatív vezetése, de ő irányítja a cég export tevékenységét, és emellett kiveszi a részét az üzleti partnerekkel történő kapcsolattartásból is. A MINOR tervei szerint Takács Imre 2005 végén a vezérigazgatói pozíciót is átadja Klemencz Mihálynak.

[HWSW] Takács Imre, a MINOR Rendszerház vezérigazgatója átadja a cég operatív irányítását Klemencz Mihálynak. A kinevezett vezérigazgató-helyettes feladatai lesz a vállalat operatív vezetése, de ő irányítja a cég export tevékenységét, és emellett kiveszi a részét az üzleti partnerekkel történő kapcsolattartásból is. A MINOR tervei szerint Takács Imre 2005 végén a vezérigazgatói pozíciót is átadja Klemencz Mihálynak.

"A MINOR egyik tulajdonosaként gyakorlatilag a kezdetektől, 1990-től vezetőként felelek a cég működéséért. 15 év után elérkezettnek látom az időt arra, hogy az operatív irányítást átadjam, és az új vezetővel biztosítsam a vállalat további dinamikus fejlődését" -- mondta Takács. "Klemencz Mihály nevéhez számos kiemelkedő informatikai projekt fűződik, és a cégvezetésben is rendkívül jó tapasztalatai vannak, ezért úgy gondolom, hogy személyében megfelelő szakemberre találtam" -- méltatta utódát a leköszönő vezető.

Klemencz Mihály operatív irányítói tevékenysége a MINOR belső folyamatainak hatékonyabbá tételére és szervezetfejlesztési feladatokra is kiterjed. Emellett a cég stratégiai tervezési feladataiban és az üzletfejlesztési feladatokban is fontos részt fog ellátni. Az új operatív vezető tervei között szerepel a MINOR rendszerintegrációs profiljának erősítése, a nagyobb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokon keresztül a cég bevételének növelése és nyereségességének további javítása. További fókusz területe lesz a cég export forgalmának javítása a saját fejlesztésű és gyártású InfoTerminál termékekre vonatkozóan.

Takács Imre a stratégiára, üzletfejlesztésre és a lobbyra, illetve az innováció támogatására kíván nagyobb hangsúlyt fektetni. Elsődleges feladatának a cégcsoport fejlesztését, bővítését, regionális terjeszkedésének megvalósítását, illetve a Rendszerház tőzsdén való megjelenésének előkészítését, koordinálását tekinti.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról