:

Szerző: Ady Krisztián

2005. május 27. 11:13

Az év második felében lesznek kaphatók itthon a Samsung 3G-s mobiltelefonjai

A Samsung az év második felében Magyarországon is bemutatja három harmadik generációs mobiltelefonját. Az SGH-Z130, az SGH-Z300 és az SGH-Z500 különböző multimédiás szolgáltatásokat kínál a hamarosan hazánkban is kiépülő 3G mobilhálózatokon.

[HWSW] A Samsung az év második felében Magyarországon is bemutatja három harmadik generációs mobiltelefonját. Az SGH-Z130, az SGH-Z300 és az SGH-Z500 különböző multimédiás szolgáltatásokat kínál a hamarosan hazánkban is kiépülő 3G mobilhálózatokon.

Szélesvásznú Z130

A három készülék közül kétségkívül az elforgatható, "szélesvásznú" kijelzővel rendelkező Z130 a legérdekesebb. A telefont vakuval és 2x-es digitális zoomra képes 1 megapixeles kamerával is ellátták. A telefon MP3-lejátszásra is képes, kommunikációs lehetőségeit pedig Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat növeli. A készülék kijelzője 262 ezer szín megjelenítésére képes.


Samsung Z130 elforgatható kijelzővel

Z300, a zenetelefon

Zenei hangzásban a három Samsung telefon közül az SGH-Z300 viszi a prímet, amelyet sztereó hangszórókkal is elláttak. A készülék 50 megabájtos beépített memóriája tovább bővíthető, így tetszőleges mennyiségű zenét vihetünk magunkkal a telefonunkban. Ebből a modellből sem hiányzik a vakuval ellátott 1 megapixeles kamera és a Bluetooth-támogatás. A készülék az MP3 zeneszámokon kívül AAC és AAC+ formátumú fájlokat is lejátszik.

Z500 a csúcs

Az SGH-Z500 a világ legkisebb 3G-s telefonja (89 x 44 x 24,5 mm), beépített antennával, 1 megapixeles kamerával és szintén bővíthető memóriával rendelkezik. Az SGH-Z500 is zenelejátszóval felszerelt modell, szintúgy az MP3, AAC és AAC+ formátumú zenefájlok lejátszására alkalmas. A harmadik generációs szolgáltatásai közül kiemelendő a videotelefonálás és a videoüzenetek küldésének támogatása.


Samsung Z500 a legkisebb

A második félévben piacra kerülő Samsung telefonok várható áráról sajnos egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.