Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 10. 19:56

ASUS V6800 Deluxe probléma

HIRDETÉS

Leon Silver a következő problémával kereste meg szerkesztőségünket:

"Van egy Asus V6800 DDR DeLuxe kártyeszem.Egy régi video magnót használok hozzá TV tunernek. Ha felakarok venni vele akkor a visszajátszáskor csak színes kis kockákat látok (rossz a szemem :-DD ). Ráadásul felvétel közben képkoczkákat hagy ki. Mitõl van ez? A vashoz adott Asus Live Video-t használom. (v3.5)"

Sajnos jómagam semmiféle tapasztalattal nem rendelkezem TV-csatlakozóval ellátott videokártyák használatával kapcsolatban (a sors úgy hozta, hogy még sosem volt ilyenem), úgyhogy arra kérnélek Titeket, hogy segítsetek egy bajbajutott olvasótársatokon -amennyiben tudtok. Köszönöm.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.