Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 25. 11:12

Donatella Versace tervezte a Nokia legújabb mobiltelefonját

Ma már szinte minden mobilgyártó kínál kifejezetten divatos készülékeket, de némelyek még ennél is tovább mennek: a Nokia kérésére Donatella Versace egyedi fekete-sárga köntösbe öltöztette a 7270 divattelefont. A kihajtható, szétnyitható 7270-es mobilban VGA felbontású kamerát, FM-rádiót, sőt, pénz- és ruhaméret-váltó alkalmazást is találni. A háromsávos mobiltelefon támogatja a GPRS és EDGE adatátviteli szabványokat is.

[HWSW] Ma már szinte minden mobilgyártó kínál kifejezetten divatos készülékeket, de némelyek még ennél is tovább mennek: a Nokia kérésére Donatella Versace egyedi fekete-sárga köntösbe öltöztette a 7270 divattelefont. A kihajtható, szétnyitható 7270-es mobilban VGA felbontású kamerát, FM-rádiót, sőt, pénz- és ruhaméret-váltó alkalmazást is találni. A háromsávos mobiltelefon támogatja a GPRS és EDGE adatátviteli szabványokat is.

A Nokia mindössze 727 darabot gyárt majd a Versace-mobilból, amelyeket 799 eurós (~203 ezer forintos) áron lehet megvásárolni. A bevételt a finn cég jótékony célra fordítja. Az előrendeléseket a www.nokia.at/versace oldalon lehet feladni. A mobiltelefont egyedi csomagolásban szállítják. A 20-as évek art deco stílusában megtervezett készüléket egy Swarovski-kristályokkal ékesített csuklópánt egészíti ki.

a címlapról