Szerző: Ady Krisztián

2005. május 24. 11:23

Itthon is kaphatók lesznek a Vodafone Simply mobilkészülékek

Kifejezetten beszélgetésre és szöveges üzenetküldésre kihegyezett mobiltelefonokat dob piacra a Vodafone Európában, melyeket Vodafone Simply néven lehet -- hamarosan itthon is -- megvásárolni. A belépő szintű, könnyen, egyszerűen használható mobiltelefonok mentesek minden felesleges szolgáltatástól, melyekre a felhasználók jelentős részének valóban nincs szüksége.

[HWSW] Kifejezetten beszélgetésre és szöveges üzenetküldésre kihegyezett mobiltelefonokat dob piacra a Vodafone Európában, melyeket Vodafone Simply néven lehet -- hamarosan itthon is -- megvásárolni. A belépő szintű, könnyen, egyszerűen használható mobiltelefonok mentesek minden felesleges szolgáltatástól, melyekre a felhasználók jelentős részének valóban nincs szüksége.

Nagy kijelző, célszerű gombok

A Vodafone számára fejlesztett, francia Sagem által készített speciális telefonokat a felhasználók körében végzett felmérések alapján alakították ki, mind külsőleg, mind belsőleg. A kívánságoknak megfelelően a telefonon több funkciógomb, nagy kijelző és hasznos információkat hordozó felület jelent meg. A Vodafone Simply Sagem VS1 ezüst színű, legömbölyített formákkal rendelkező, míg a Vodafone Simply Sagem VS2 telefon egy határozott vonalú, fekete színű mobiltelefon lett.

Mindkét mobiltelefonon megtalálható a fő szolgáltatásokhoz dedikált három speciális gomb, melyek az alap képernyőt, a kapcsolatok listáját, illetve az üzeneteket hozzák elő egyetlen gombnyomásra. A készülékek oldalán egy négyállású (toló)gomb található a csendes, rezgő, normál és hangos üzemmódok kiválasztásához, illetve egy külön dedikált gombbal zárhatjuk le a billentyűzetet is.

Hamarosan itthon is

A külföldi árlistákon előfizetéssel együtt ingyenes változatban, illetve prepaid, kártyás csomagban is feltűntek ezek a telefonok. Amint azt a Vodafone Magyarországtól megtudtuk, a mobilszolgáltató tervezi a Simply készülékek hazai bevezetését, azonban a piacra dobás pontosabb időpontjáról és a készülékek áráról még nem áll rendelkezésre publikus információ.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról