Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Egyedi "Lance Armstrong" notebookkal jelentkezik a HP

Bodnár Ádám, 2005. május 23. 11:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az AMD és a HP pénteken egy új noteszgépet jelentettek be. A hatszoros Tour de France-győztes kerékpárversenyző, Lance Armstrong népszerűségét most az informatikai piacon is beveti annak érdekében, hogy a rákbetegek megsegítésére létrehozott alapítványa a lehető legnagyobb támogatáshoz jusson: minden egyes eladott notebook árából 50 dollár az alapítványt gazdagítja. Armstrong maga is rákbetegségből épült fel a 90-es években.

hirdetés
[HWSW] Az AMD és a HP pénteken egy új noteszgépet jelentettek be. A hatszoros Tour de France-győztes kerékpárversenyző, Lance Armstrong népszerűségét most az informatikai piacon is beveti annak érdekében, hogy a rákbetegek megsegítésére létrehozott alapítványa a lehető legnagyobb támogatáshoz jusson: minden egyes eladott notebook árából 50 dollár az alapítványt gazdagítja. Armstrong maga is rákbetegségből épült fel a 90-es években.

A HP Special Edition L2000 noteszgép az AMD Turion 64 processzorára épül, a pontos konfigurációt azonban eddig nem hozták nyilvánosságra. Az AMD az egyik fő támogatója Armstrong egyesületének, a Discovery Channel profik kerékpároscsapatnak, a chipgyártó vállalta, hogy az elkövetkező két év során összesen 4 millió dollárral támogatja Armstrong alapítványát. A HP L2000 notebook házán megtalálható Lance Armstrong aláírása, valamint a sárga "Livestrong" embléma. A júniustól megvásárolható géphez sárga fülhallgatót is mellékel a gyártó.