Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Hetvenkétmillió forintos luxusnotebook AMD processzorral

Bodnár Ádám, 2005. május 20. 09:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[x-bit labs] Bemutatta luxusnotebookjait a holland Tulip Computers, Az AMD Turion 64 processzorra és ATI chipkészletre épülő konfigurációkat kifejezetten nőknek szánja a vállalat. A 12,1 hüvelykes, szélesvásznú kijelzővel felszerelt gépekben alapkiépítésben 1 gigabájt memória, 100 gigabájtos merevlemez, beépített webkamera és természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlő található.

[x-bit labs] Bemutatta luxusnotebookjait a holland Tulip Computers, Az AMD Turion 64 processzorra és ATI chipkészletre épülő konfigurációkat kifejezetten nőknek szánja a vállalat. A 12,1 hüvelykes, "szélesvásznú" kijelzővel felszerelt gépekben alapkiépítésben 1 gigabájt memória, 100 gigabájtos merevlemez, beépített webkamera és természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlő található.

Az extravagáns kivitelű számítógépek között található egy kifejezetten különleges példány is, amelyet fehérarany-berakások és gyémántok díszítenek. A mikroszkopikus méretű kristályokat sebészi pontossággal helyezték el a számítógépen, a gyártó piros tulipánt ábrázoló logóját pedig rubintkőből rakták ki. A tervezésben és kivitelezésben Laurent de Beer ékszerész volt a Tulip segítségére. A gyémántokkal kirakott noteszgép fogyasztói ára 283 ezer euró, azaz közel 72 millió forint.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.