Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 20. 09:52:04

Hetvenkétmillió forintos luxusnotebook AMD processzorral

[x-bit labs] Bemutatta luxusnotebookjait a holland Tulip Computers, Az AMD Turion 64 processzorra és ATI chipkészletre épülő konfigurációkat kifejezetten nőknek szánja a vállalat. A 12,1 hüvelykes, szélesvásznú kijelzővel felszerelt gépekben alapkiépítésben 1 gigabájt memória, 100 gigabájtos merevlemez, beépített webkamera és természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlő található.

[x-bit labs] Bemutatta luxusnotebookjait a holland Tulip Computers, Az AMD Turion 64 processzorra és ATI chipkészletre épülő konfigurációkat kifejezetten nőknek szánja a vállalat. A 12,1 hüvelykes, "szélesvásznú" kijelzővel felszerelt gépekben alapkiépítésben 1 gigabájt memória, 100 gigabájtos merevlemez, beépített webkamera és természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlő található.

Az extravagáns kivitelű számítógépek között található egy kifejezetten különleges példány is, amelyet fehérarany-berakások és gyémántok díszítenek. A mikroszkopikus méretű kristályokat sebészi pontossággal helyezték el a számítógépen, a gyártó piros tulipánt ábrázoló logóját pedig rubintkőből rakták ki. A tervezésben és kivitelezésben Laurent de Beer ékszerész volt a Tulip segítségére. A gyémántokkal kirakott noteszgép fogyasztói ára 283 ezer euró, azaz közel 72 millió forint.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 13:16

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.