:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 18. 12:23

Egyszerűen csatlakoztatható az Apple iPod a Mercedes autóihoz

Az Mercedes-Benz által kifejlesztett iPod Interface Kit lehetővé teszi az cég számára, hogy teljesen integrálja autóiba a népszerű Apple iPod lejátszót. A rendszer az új B-osztályban ünnepli európai premierjét, és júliustól már az A-, a C-, az E- és az M-osztályhoz, a CLK-hoz, a CLS-hez és az SLK-hoz, valamint még az idén az új R-osztályhoz is rendelhető lesz.

[HWSW] Az Mercedes-Benz által kifejlesztett iPod Interface Kit lehetővé teszi az cég számára, hogy teljesen integrálja autóiba a népszerű Apple iPod lejátszót. A rendszer az új B-osztályban ünnepli európai premierjét, és júliustól már az A-, a C-, az E- és az M-osztályhoz, a CLK-hoz, a CLS-hez és az SLK-hoz, valamint még az idén az új R-osztályhoz is rendelhető lesz.

Az iPod Interface Kit lehetővé teszi a vezető számára, hogy a multifunkciós kormány gombjaival válassza ki az iPod megfelelő menüpontját, pl. a "lejátszási sorrendet", az "előadót" vagy az "albumot", és ugyanezen a módon szabályozhatja a hangerőt. A felhasználónak nem kell mást tennie, mint rácsatlakoztatnia iPodját a kesztyűtartóban külön e célra kialakított bemenetre. Ezt követően automatikusan végbemegy a konfiguráció. A műszerfal központi kijelzőjén látható a mindenkori zeneszám címe vagy egy másik kiválasztott menüpont, és itt jelennek meg az MP3-lejátszó által tárolt adatok is.


Az új Mercedes-Benz B-osztály

A Mercedes-Benz endszere a 3. generációs vagy újabb iPodokkal, azaz az iPod minivel, az iPod photóval és az iPod U2-val kompatibilis.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.