Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 18. 13:19

Stratégiai mutatószámokkal és teljesítménymérőkkel bővül a Microsoft Office

A Microsoft elérhetővé tette új, szerveroldali stratégiai, üzleti teljesítményt mérő alkalmazásának béta verzióját. A Maestro kódnevű új alkalmazás a Microsoft Office Rendszer részeként lehetővé teszi, hogy a szervezetek stratégiai mutatószámrendszereket és teljesítménymutatókat hozzanak létre és ezek segítségével átfogó elemzéseket végezzenek. A Maestro az üzleti eredmények kimutatására, elemzésére szolgál olyan környezetben, ahol fontos az egyszerű bevezetés és használat, illetve a Microsoft Office Rendszer megoldásaival való integráció.

[HWSW] A Microsoft elérhetővé tette új, szerveroldali stratégiai, üzleti teljesítményt mérő alkalmazásának béta verzióját. A Maestro kódnevű új alkalmazás a Microsoft Office Rendszer részeként lehetővé teszi, hogy a szervezetek stratégiai mutatószámrendszereket és teljesítménymutatókat hozzanak létre és ezek segítségével átfogó elemzéseket végezzenek. A Maestro az üzleti eredmények kimutatására, elemzésére szolgál olyan környezetben, ahol fontos az egyszerű bevezetés és használat, illetve a Microsoft Office Rendszer megoldásaival való integráció.

"A Maestro segítségével az Office Rendszerben felhalmozott kulcsfontosságú üzleti adatokat lehet a gyakorlatba átültetni, hozzájárulva ezzel a hatékony és gyors döntéshozatalhoz" -- mondta Lewis Levin, a Microsoft Infómunkás üzletágának elnökhelyettese. "A Maestro az egyik legfontosabb eleme üzleti intelligenciával kapcsolatos stratégiánknak, amely eljuttatja az információkat a vállalati adatforrásoktól az infómunkásokhoz, hiszen ők a mindennapi munkájuk során nem csak megtekintik és elemzik az üzleti adatokat, de terveznek, döntéseket hoznak és együttműködnek másokkal." A Maestro nyilvános bétaváltozata a nyártól lesz elérhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról