Szerző: Ady Krisztián

2005. május 12. 15:42

Olcsóbban netezhetnek a GTS-Datanetnél a Prakticomp Kft. volt ügyfelei

Befejeződött a GTS-Datanet ügyfél-akvizíciója, amelynek keretében a cég átvette a Békés megye területén internet kapcsolatot biztosító Prakticomp Kft. közel ezer ügyfelét. A GTS-Datanet az új előfizetői számára a korábbinál átlagosan 15 százalékkal olcsóbb árakat és bővebb internetszolgáltatást biztosít.

[HWSW] Befejeződött a GTS-Datanet ügyfél-akvizíciója, amelynek keretében a cég átvette a Békés megye területén internet kapcsolatot biztosító Prakticomp Kft. közel ezer ügyfelét. A GTS-Datanet az új előfizetői számára a korábbinál átlagosan 15 százalékkal olcsóbb árakat és bővebb internetszolgáltatást biztosít.

A Prakticomp Internet Kft. 2005. március 31.-ig biztosított modemes és bérelt vonali internetelérést Békés megye területén. Az új műszaki háttérstruktúrára való átállással párhuzamosan a cég folyamatosan átadta előfizetőit az országos hálózattal rendelkező GTS-Datanet Távközlési Kft.-nek.

Többet, kevesebbért

A szolgáltatás minőségének emelése mellett a szolgáltatóváltás az árak csökkenését hozta magával: például a Prakticomp korlátlan internethozzáférést és egy darab 10 megabájtos e-mailcímet tartalmazó csomagjára előfizetők 2005. március 31-től a GTS-Datanet szintén korlátlan hozzáférést, de három darab 10 megabájtos e-mail címet, valamint 10 megabájt webtárterületet és domain név karbantartást is tartalmazó csomagjára válthattak, a korábbi havidíj 500 Ft-os csökkenése mellett.

A szolgáltatóváltás a Csaba Center első emeletén működő Prakticomp Internet Kávézót is érintette, az itt működő húsz számítógép a korábbinál kétszer gyorsabb, 2 megabit/s-os bérelt vonalon keresztül kapcsolódik a GTS-Datanet országos gerinchálózatához. Szintén a kávézóban kapott helyet a GTS-Datanet kihelyezett személyes ügyfélszolgálata, ahol munkanapokon reggel nyolctól délután fél ötig várják az érdeklődőket. Május 17. és 20. között a cég minden harmadik új internet előfizetőjének egy 2500 Ft értékű mozaik Plusz hívókártyával kedveskedik, amelyet internetezésre és telefonálásra egyaránt fel lehet használni.

A GTS-Datanet 2004-ben az Emitel Kft.-vel közösen elnyerte a dél-alföldi régió 600 közhálós elérési pontjának kiépítését, amelyre az Informatikai és Hírközlési Minisztérium írt ki nyílt pályázatot "Közháló Program" néven. Az informatikai infrastruktúra-építési a konzorcium Békés megyén kívül Csongrád és Bács-Kiskun megye közintézményeiben épít ki végpontokat és biztosít szélessávú internetelérést.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról