Szerző: Ady Krisztián

2005. május 12. 09:49

Feneketlen postafiókot nyújt majd az AIM felhasználóinak az America Online

A Google-lt követi Észak-Amerika legnagyobb internetszolgáltatója, az America Online: előbbi meghívásos e-mailszolgáltatásához hasonlóan 2 gigabájtos, ingyenes postafiókot kínál hamarosan azoknak az internetezőknek, akik az AOL azonnali üzenetküldő kliensét, az AOL Instant Messenger legújabb verzióját használják.

[HWSW] A Google-lt követi Észak-Amerika legnagyobb internetszolgáltatója, az America Online: előbbi meghívásos e-mailszolgáltatásához hasonlóan 2 gigabájtos, ingyenes postafiókot kínál hamarosan azoknak az internetezőknek, akik az AOL azonnali üzenetküldő kliensét, az AOL Instant Messenger legújabb verzióját használják.

A lényegében feneketlennek nevezhető postafiókot a Triton kódnéven fejlesztett, 5.9-es verziójú AIM klienssel együtt lehet majd elérni, melyben ugyanolyan egyszerűen lehet majd keresni, mint a Google levelesládáiban. Az ingyenes szolgáltatás az MSN Hotmail fiókok és az MSN kliens integrálásához hasonlóan az AIM szoftverből is közvetlenül elérhető lesz.

A 2 gigabájtos postafiókban tárolt leveleket nem csak webes felületen keresztül, hanem IMAP felületen és POP3-at kezelő szoftverekkel is el lehet majd érni. A rivális Google e-mailszolgáltatása még mindig bétaüzemben működik, továbbra is csak meghívók segítségével lehet a rendszerbe regisztrálni, ellenben a szolgáltató folyamatosan, percről percre növekvő, 2 gigabájtról induló tárhelyet kínál leveleinknek.

a címlapról