Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új vezérigazgató a Greptonnál

Bodnár Ádám, 2005. május 12. 08:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Május 5-én a Grepton Rt. közgyűlése Juhász Istvánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Juhász négy éve dolgozik a vállalatnál, kezdetben kereskedelmi vezetőként tevékenykedett, majd beválasztották az igazgatósági tagok közé. A vállalat operatív vezetésében 2003-tól vállalt aktív szerepet.

[HWSW] Május 5-én a Grepton Rt. közgyűlése Juhász Istvánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Juhász négy éve dolgozik a vállalatnál, kezdetben kereskedelmi vezetőként tevékenykedett, majd beválasztották az igazgatósági tagok közé. A vállalat operatív vezetésében 2003-tól vállalt aktív szerepet.

Juhász István a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett villamosmérnökként 1991-ben, amit ugyanitt 3 év PhD képzés követett. Az angol Brunel University-n szerzett 1999-ben DMS, majd a Buckinghamshire Chilterns University College-on 2001-ben MBA diplomát. Pályafutását a ROLITRON Informatikánál kezdte, majd a Synergonnál jogfolytonosan folytatta.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.