Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 12. 08:51

Új vezérigazgató a Greptonnál

Május 5-én a Grepton Rt. közgyűlése Juhász Istvánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Juhász négy éve dolgozik a vállalatnál, kezdetben kereskedelmi vezetőként tevékenykedett, majd beválasztották az igazgatósági tagok közé. A vállalat operatív vezetésében 2003-tól vállalt aktív szerepet.

[HWSW] Május 5-én a Grepton Rt. közgyűlése Juhász Istvánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Juhász négy éve dolgozik a vállalatnál, kezdetben kereskedelmi vezetőként tevékenykedett, majd beválasztották az igazgatósági tagok közé. A vállalat operatív vezetésében 2003-tól vállalt aktív szerepet.

Juhász István a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett villamosmérnökként 1991-ben, amit ugyanitt 3 év PhD képzés követett. Az angol Brunel University-n szerzett 1999-ben DMS, majd a Buckinghamshire Chilterns University College-on 2001-ben MBA diplomát. Pályafutását a ROLITRON Informatikánál kezdte, majd a Synergonnál jogfolytonosan folytatta.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról