Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 9. 10:31

Vezeték nélküli internet a McDonald's éttermekben

2005. május 15-től a magyarországi McDonalds éttermek szélessávú vezeték nélküli internettel várják vendégeiket. A hamburgerek mellett adatokra is éhes látogatók 70 étteremben csatlakozhatnak a világhálóhoz. A Wiera által biztosított szolgáltatás a McDonalds területén kétféle előre megvásárolható kártyával vehető igénybe.

2005. május 15-től a magyarországi McDonald’s éttermek szélessávú vezeték nélküli internettel várják vendégeiket. A hamburgerek mellett adatokra is éhes látogatók 70 étteremben csatlakozhatnak a világhálóhoz. A Wiera által biztosított szolgáltatás a McDonald’s területén kétféle előre megvásárolható kártyával vehető igénybe.

A vendégek az éttermek pénztárainál vásárolhatják meg a félórás vagy 100 perces internetelérést biztosító kártyát, amelyeken lekaparható felületen egy felhasználónév és egy jelszó található. Ezt a két kódot a bejelentkezési oldalon begépelve léphetnek fel a világhálóra. A félórás hozzáférés bruttó 750, a 100 perces pedig bruttó 2800 Ft-ért lesz kapható.

a címlapról