:

Szerző: Ady Krisztián

2000. június 9. 22:50

Hitachi, Panasonic, Toshiba - 4.7 GB DVD-RAM

Ismét egy triumvirátus...a fenti 3 gyártó bejelentette új újraírható médiáját, a 4.7GB-os DVD-RAM-ot. A technológia (író/lemez) főbb képességei:

Ismét egy triumvirátus...a fenti 3 gyártó bejelentette új újraírható médiáját, a 4.7GB-os DVD-RAM-ot. A technológia (író/lemez) főbb képességei:

- 4.7GB egy-oldalas lemezen
- Több, mint 100,000 írási, újraírási lehetőség
- Kompatibilitás a 2.6GB DVD-RAM lemezekkel
- Olvasási kompatibilitás a DVD-ROM, DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R lemezekkel
- 22Mbit másodpercenkénti átvitel
- DVD-ROM meghajtó és DVD-Video lejátszó támogatás

A készülékek és lemezek megjelenésére a második félévtől számíthatunk, a Hitachi és a Panasonic bejelentése alapján. A technológia mellé nagyon sok partner is felsorakozott, úgymint az Adaptec, CyberLink, Dazzle Multimedia, DV Studio Technologies, IBM, In-System Design, Pinnacle Systems, Sigma Designs, és még nagyon sokan mások....

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.