Szerző: Ady Krisztián

2005. május 04. 15:25:07

Közvetlenül az internetről frissíthetők a Samsung CD- és DVD-írói

A Samsung Electronics elérhetővé tette Live Update segédprogramját, mely jelentősen megkönnyítheti a CD- és DVD-írók belső szoftverének frissítését. A segédprogram a Samsung weboldaláról tölthető le és regisztrációt követően használható.

[HWSW] A Samsung Electronics elérhetővé tette Live Update segédprogramját, mely jelentősen megkönnyítheti a CD- és DVD-írók belső szoftverének frissítését. A segédprogram a Samsung weboldaláról tölthető le és regisztrációt követően használható.

A Samsung alkalmazása nagyban hozzájárulhat a hibamentes CD- és DVD-íráshoz. Az optikai meghajtók belső szoftvere a meghajtóba helyezett lemezt felismerve a média típusához igazítja az írási stratégiát és a lézer erejét. A Samsung segédprogramjával az optikai meghajtó naprakész információkkal rendelkezik majd az újonnan forgalomba bocsátott CD- és DVD-lemezekről is, így az írási vagy olvasási hiba esélye minimálisra csökkenhet.

Az egyszerű frissítést elsősorban a Samsung újabb, 16x-os sebességű DVD-írói támogatják, melyeket az úgynevezett Magic Speed funkcióval is ellátták. Az utóbbi segítségével csökkenthető a drive olvasási sebessége, amely nemcsak zajmentes működést eredményez, de megakadályozza az esetleges lemeztörést is, ami egy sérült lemez maximális sebességű olvasásánál könnyen előfordulhat.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 25. 01:49

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.

Aggasztó adatok?

6

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.