:

Szerző: Ady Krisztián

2005. május 3. 13:19

Frissítette a Windows XP WLAN-kezelését a Microsoft

A Microsoft elérhetővé tett egy gyorsan letölthető és telepíthető frissítést Windows XP operációs rendszereihez, mely a legfejlettebb biztonsági funkciókhoz nyújt támogatást. A második szervizcsomaggal jelentősen bővült Wi-Fi vagy WLAN-kezelés a frissítés telepítését követően már támogatni fogja a Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2) biztonsági funkciókat is, mely a 802.11i vezeték nélküli szabvány része.

[HWSW] A Microsoft elérhetővé tett egy gyorsan letölthető és telepíthető frissítést Windows XP operációs rendszereihez, mely a legfejlettebb biztonsági funkciókhoz nyújt támogatást. A második szervizcsomaggal jelentősen bővült Wi-Fi vagy WLAN-kezelés a frissítés telepítését követően már támogatni fogja a Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2) biztonsági funkciókat is, mely a 802.11i vezeték nélküli szabvány része.

A Windows Update rendszeren keresztül még elérhetetlen, de a Download Centeren keresztül már letölthető, Windows XP, Windows XP Media Center Edition és Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszerek alá feltelepíthető frissítés emellett támogatást nyújt a Wireless Provisioning Services (WPS) szolgáltatáshoz is, mely javíthatja a vezeték nélküli hálózatok "fellelhetőségét", könnyebben találhatunk rá a vezeték nélküli hálózatokra.

A frissítés több nyelven, többek között magyarul is elérhető, magyar nyelvű operációs rendszerekre is feltelepíthető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.