Szerző: Ady Krisztián

2005. május 3. 14:24

Megjelent az Ulead VideoStudio vágószoftver új változata

[Clubic.com] Az Ulead bejelentette, hogy elkészült VideoStudio videovágó szoftvere szám szerint kilencedik változatával. Az új szoftver azonali DV-DVD átalakítást és írást ígér, egyszerű varázsló segítségével, megkönnyítve a nem éppen hozzáértő videoamatőrök munkáját.

[Clubic.com] Az Ulead bejelentette, hogy elkészült VideoStudio videovágó szoftvere szám szerint kilencedik változatával. Az új szoftver azonali DV-DVD átalakítást és írást ígér, egyszerű "varázsló" segítségével, megkönnyítve a nem éppen hozzáértő videoamatőrök munkáját.

A szoftver DV Quick Scan komponense automatikusan leellenőrzi a számítógépben rögzített digitális anyagot és fejezetekre bontja azt, melyekből automatikusan, előre meghatározott áttűnések és egyéb effektek segítségével gyorsan egy kész videót készíthet. A haladóbb felhasználók a Video Editor komponens segédeszközeivel a videó minden egyes paraméterét módosíthatják, emellett szabadon nagyíthatnak, kicsinyíthetnek.

A VideoStudio 9 a nagyfelbontású anyagokat is támogatja, az MPEG4 kodek mellett Windows Media Video (WMV) és WMV HD anyagok kezelésére is képes. A DVD-RAM struktúrára is felkészített, ezért asztali DVD-rögzítővel tárolt anyagok vágására is alkalmas szoftverért 100 dolláros összeget kér el az Ulead Systems. Régebbi verzióról olcsóbban, 50 dolláros áron frissíthetünk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról