Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 29. 12:15

Távozik a Suntól Robert Youngjohns stratégiai fejlesztési igazgató

Elhagyja a Sun Microsystems kötelékét Robert Youngjohns, aki tavalyig a vállalat értékesítési csapatát vezette. Youngjohns 2002 júliusában lett a Sun értékesítésért felelős vezetője, 2004-ben azonban leváltották és stratégiai fejlesztési igazgatóvá nevezték ki. Youngjohns utóda Stuart Wells lesz, aki 1988 óta dolgozik a vállalatnál.

[HWSW] Elhagyja a Sun Microsystems kötelékét Robert Youngjohns, aki tavalyig a vállalat értékesítési csapatát vezette. Youngjohns 2002 júliusában lett a Sun értékesítésért felelős vezetője, 2004-ben azonban leváltották és stratégiai fejlesztési igazgatóvá nevezték ki. Youngjohns utóda Stuart Wells lesz, aki 1988 óta dolgozik a vállalatnál.

A vezető a frissen alakult Callidus szoftvercég elnök-vezérigazgatója lesz, a vállalat olyan alkalmazásokat fejleszt, amelyek segítségével egy cég bizonyos üzleti célokhoz kötheti a dolgozók juttatásait. A Callidus a hírek szerint a Sun egyik ügyfele. "Robert ... szerint eljött az ideje annak, hogy megvalósítsa álmát és cégvezető lehessen" -- kommentálta az esetet egy belső feljegyzésben Jonathan Schwartz, a Sun Microsystems elnöke.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról