Szerző: Ady Krisztián

2005. április 28. 09:21

A Yahoo is eltárolja korábbi kereséseink és találataink listáját

[News.com] A keresőháború az asztalunkon folytatódik tovább: a Yahoo is bemutatta személyi keresőszolgáltatását, mely a Google nemrég beindított My Search History szolgáltatáshoz hasonlóan lehetővé teszi a keresések és a találatok archiválását, későbbi megtekintését.

[News.com] A keresőháború az asztalunkon folytatódik tovább: a Yahoo is bemutatta "személyi" keresőszolgáltatását, mely a Google nemrég beindított My Search History szolgáltatáshoz hasonlóan lehetővé teszi a keresések és a találatok archiválását, későbbi megtekintését.

A béta állapotú szolgáltatás nem csak a keresések archiválását teszi lehetővé, hanem a találati listánkat akár meg is oszthatjuk másokkal is. A Yahoo weboldalán elérhető új szolgáltatást beépítik a felhasználók számítógépén kutakodó Yahoo Desktop Search asztali keresőmotorba és a Yahoo böngésző-toolbarjába is.

A Yahoo szerint az egyik legnagyobb előnyt az integráció jelenti majd, a vállalat az asztali keresőmotor és a toolbar mellett e-mail-szolgáltatásával, azonnali üzenetküldő szolgáltatásával és egyéb hálózatos alkalmazásaival is kombinálni fogja az új szolgáltatást.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról