:

Szerző: Ady Krisztián

2005. április 28. 09:21

A Yahoo is eltárolja korábbi kereséseink és találataink listáját

[News.com] A keresőháború az asztalunkon folytatódik tovább: a Yahoo is bemutatta személyi keresőszolgáltatását, mely a Google nemrég beindított My Search History szolgáltatáshoz hasonlóan lehetővé teszi a keresések és a találatok archiválását, későbbi megtekintését.

[News.com] A keresőháború az asztalunkon folytatódik tovább: a Yahoo is bemutatta "személyi" keresőszolgáltatását, mely a Google nemrég beindított My Search History szolgáltatáshoz hasonlóan lehetővé teszi a keresések és a találatok archiválását, későbbi megtekintését.

A béta állapotú szolgáltatás nem csak a keresések archiválását teszi lehetővé, hanem a találati listánkat akár meg is oszthatjuk másokkal is. A Yahoo weboldalán elérhető új szolgáltatást beépítik a felhasználók számítógépén kutakodó Yahoo Desktop Search asztali keresőmotorba és a Yahoo böngésző-toolbarjába is.

A Yahoo szerint az egyik legnagyobb előnyt az integráció jelenti majd, a vállalat az asztali keresőmotor és a toolbar mellett e-mail-szolgáltatásával, azonnali üzenetküldő szolgáltatásával és egyéb hálózatos alkalmazásaival is kombinálni fogja az új szolgáltatást.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 19:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.