Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 26. 12:00

A nyártól az Invitel szolgáltatási területén is elérhető lesz a TELE2

Nyilvánosságra hozta a március 31-én zárult első negyedéves konszolidált eredményeit a TELE2. A csoport árbevétele 12 százalalékkal 11,579 millió svéd koronára nőtt, adózás utáni eredménye mintegy 483 millió svéd koronát tett ki. A két legjobban teljesítő terület a svéd mobilpiac, illetve a közép-európai régió volt. Az utóbbi igazán dinamikusan bővülő előfizetőszámot és folyamatos, megbízható pénzügyi teljesítményt mutatott.

[HWSW] Nyilvánosságra hozta a március 31-én zárult első negyedéves konszolidált eredményeit a TELE2. A csoport árbevétele 12 százalalékkal 11,579 millió svéd koronára nőtt, adózás utáni eredménye mintegy 483 millió svéd koronát tett ki. A két legjobban teljesítő terület a svéd mobilpiac, illetve a közép-európai régió volt. Az utóbbi igazán dinamikusan bővülő előfizetőszámot és folyamatos, megbízható pénzügyi teljesítményt mutatott.

Magyarországon a TELE2 a lakossái vezetékes piacon egy év leforgása alatt a legtöbb előfizetővel rendelkező alternatív telefonszolgáltatóvá nőtte ki magát. "Magyarországon alig egy év alatt több mint 70 százalékos ismertséget értünk el, és mostanra a TELE2 már az ország valamennyi bekapcsolt vezetékes fővonalának 84 százalékán elérhető" -- mondta Laczkó Tóth Gergely, a TELE2 Magyarország ügyvezető igazgatója. "Idei legfontosabb célunk a szolgáltatási területek további bővítése, így júniustól már az Invitel területeken is megjelenik a TELE2 szolgáltatása."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról