Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

A nyártól az Invitel szolgáltatási területén is elérhető lesz a TELE2

Bodnár Ádám, 2005. április 26. 12:00
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Nyilvánosságra hozta a március 31-én zárult első negyedéves konszolidált eredményeit a TELE2. A csoport árbevétele 12 százalalékkal 11,579 millió svéd koronára nőtt, adózás utáni eredménye mintegy 483 millió svéd koronát tett ki. A két legjobban teljesítő terület a svéd mobilpiac, illetve a közép-európai régió volt. Az utóbbi igazán dinamikusan bővülő előfizetőszámot és folyamatos, megbízható pénzügyi teljesítményt mutatott.

hirdetés
[HWSW] Nyilvánosságra hozta a március 31-én zárult első negyedéves konszolidált eredményeit a TELE2. A csoport árbevétele 12 százalalékkal 11,579 millió svéd koronára nőtt, adózás utáni eredménye mintegy 483 millió svéd koronát tett ki. A két legjobban teljesítő terület a svéd mobilpiac, illetve a közép-európai régió volt. Az utóbbi igazán dinamikusan bővülő előfizetőszámot és folyamatos, megbízható pénzügyi teljesítményt mutatott.

Magyarországon a TELE2 a lakossái vezetékes piacon egy év leforgása alatt a legtöbb előfizetővel rendelkező alternatív telefonszolgáltatóvá nőtte ki magát. "Magyarországon alig egy év alatt több mint 70 százalékos ismertséget értünk el, és mostanra a TELE2 már az ország valamennyi bekapcsolt vezetékes fővonalának 84 százalékán elérhető" -- mondta Laczkó Tóth Gergely, a TELE2 Magyarország ügyvezető igazgatója. "Idei legfontosabb célunk a szolgáltatási területek további bővítése, így júniustól már az Invitel területeken is megjelenik a TELE2 szolgáltatása."

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!