Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

WLAN hálózati vezérlőn keresztül is fogadják majd a nagyfelbontású videókat a Panasonic új projektorai

Ady Krisztián, 2005. április 26. 09:43
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Panasonic az elmúlt héten mutatta be legújabb vezeték nélküli technológiáját, mely a világon elsőként teszi lehetővé teljes HD-anyag, a nagyfelbontású, 1920 x 1080 pixeles HD-mozgókép és a hozzá kapcsolódó hang átvitelét egy szalagos D-VHS-felvevőről egy professzionális kivetítőre. A nagyfelbontású képet a demonstráció során egy 10 méteres képátlójú 16:9-es vászonra vetítették ki.

hirdetés
[HWSW] A Panasonic az elmúlt héten mutatta be legújabb vezeték nélküli technológiáját, mely a világon elsőként teszi lehetővé teljes HD-anyag, a nagyfelbontású, 1920 x 1080 pixeles HD-mozgókép és a hozzá kapcsolódó hang átvitelét egy szalagos D-VHS-felvevőről egy professzionális kivetítőre. A nagyfelbontású képet a demonstráció során egy 10 méteres képátlójú 16:9-es vászonra vetítették ki.

"A HD-képminőséggel párosuló vezeték nélküli videoátvitel a jövő útja mind a professzionális, mind a házimozi-projektorok számára" -- nyilatkozta Katsuaki Shimaoka, a japán Panasonic AVC Networks projektorrészlegének igazgatója. Az új funkció beágyazása a meglévő modellekbe már nem okoz fejtörést a Panasonic fejlesztőmérnökeinek, a nagysebességű adatátviteli képesség és egy egyedi algoritmus révén ezt sikerült megoldani.


Panasonic PT-LB20NT projektor

A Máltán bemutatkozó új PT-LB20NT és PT-LB30NT típusú kivetítő modellek a Panasonic XGA hordozható projektorainak zászlóshajói, ezek a készülékek már rendelkeznek az IEEE 802.11b/g kompatibilis Wi-Fi vezeték nélküli WLAN-vezérlőkkel, amely lehetővé teszi a mozgóképek és a hang átvitelét is üzleti és iskolai prezentációk során.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.