Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 26. 15:43

Szakmai összefogás az elektronikus kereskedelemért

Április 22-én tartotta alakuló közgyűlését a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért egyesület. Az alapítók között olyan vállalatok találhatók, mint a BIG FISH, a GRoby NetShop, a Marketing Kommunikációs Intézet, vagy a NetPiac.

[HWSW] Április 22-én tartotta alakuló közgyűlését a "Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért" egyesület. Az alapítók között olyan vállalatok találhatók, mint a BIG FISH, a G'Roby NetShop, a Marketing Kommunikációs Intézet, vagy a NetPiac.

A szervezet tevékenységével segíteni kívánja az elektronikus kereskedelem korszerű, gazdaságos és megbízható formáinak elterjedését. A Szövetség tagjai közé várja mindazokat, akinek fontos az elektronikus kereskedelem, akik művelőjeként, kutatójaként, oktatójaként, szabályozójaként kötődnek hozzá.

Az egyesület szakértőkből álló szervezetet kíván létrehozni, akik ismeretterjesztéssel hozzájárulnak az elektronikus kereskedelem elterjedéséhez, emellett ajánlások és minősítési rendszer kidolgozásával hozzá kíván járulni, hogy az elektronikus kereskedelem biztonságosan és a törvényi szabályozásoknak megfelelően működjön Magyarországon, ezzel is elősegítve az elterjedést. A szervezet be kíván kapcsolódni az elektronikus és internetes kereskedelemre vonatkozó szabályozások átalakításába, a törvényi szabályozás munkálataiba is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról