Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 26. 12:46

Új pénzügyi vezető a Microsoftnál

HIRDETÉS

Chris Liddell
Chriss Liddell
[News.com] A Microsoft hétfőn kinevezte új pénzügyi vezetőjét. Az előző pénzügyi igazgató, John Connors még januárban bejelentette a távozását és végül múlt hónapban távozott a cégtől, hogy egy kockázati tőkebefektető társasághoz csatlakozzon.

A redmondiak új pénzügyi vezetője Chris Liddell, akit az International Papertől csábított el a Microsoft. Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója szerint Liddell azért jó választás e posztra, mert több nemzetközi cégnél is dolgozott pénzügyi igazgatóként és elnök-vezérigazgatóként, ez pedig lehetővé teszi számára, hogy több téren is segítse a Microsoft munkáját. Liddell elmondása szerint jelenlegi legfontosabb célja, hogy folytassa Connors munkáját, vagyis nem tervez drasztikus változásokat.

Liddell az International Paper előtt a Carter Holt Harvey, előtte pedig a Credit Suisse First Boston új-zélandi részlegénél dolgozott. A szakember az új-zélandi Auckland egyetemen mérnöki, a brit Oxford Egyetemen pedig filofófiai diplomát szerzett.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 06:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.