Szerző: haszprus

2000. március 11. 22:06

Egyedi alakú CD-ROM-ok

Láttál már CD-ROM-ot, ami úgy nézett ki mint egy savanyúság? Egy penge? Texas? Ha még nem is, de talán hamarosan fogsz...
Az egyedi alakú CD-ROM-ok a legutóbbi trend a high-tech marketingen. Néhány cég a figyelmedért versengve interaktív anyagokat terjeszt, általában valami bemutató jellegűt, figyelemfelkeltő CD-ROM-okon.
Az Impact Media CD-ROM-okat gyárt egyedi formákkal mindenféle vállalatnak. Több, mint 100 000 CD-ROM-ot osztottak promóciós célokkal az 1999-es World Series-en és a 2000-es Super Bowl-on, az Impact Media adatai szerint.
Az így kapott CD-k természetesen fizikailag kisebbek, mint a hagyományos, kör alakú CD-k, ebből következően kapacitásuk is kisebb: 300-50 MB. Az Impact Media illetékese szerint azonban ez nem okoz problémát, a vállalatoknak az alakjuk miatt kellenek az efféle CD-k, nem a kapacitásukért. [news.hu, PC World]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.