Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 22. 13:59

Naponta ad ki frissítést behatolásérzékelő eszközeihez a Juniper Networks

A Juniper Networks Intrusion Detection and Prevention (IDP) termékei az elsők a behatolásmegelőző rendszerek (IPS) között, amelyek napi azonosítóminta-frissítést kapnak. A napi azonosítóminta-frissítések a Juniper Networks teljes IDP-termékválasztékához elérhetők.

[HWSW] A Juniper Networks Intrusion Detection and Prevention (IDP) termékei az elsők a behatolásmegelőző rendszerek (IPS) között, amelyek napi azonosítóminta-frissítést kapnak. A napi azonosítóminta-frissítések a Juniper Networks teljes IDP-termékválasztékához elérhetők.

A Juniper Networks szakértőinek csapata folyamatosan dolgozik az újabb és újabb fenyegetettségek felderítésén és a válaszlépések kidolgozásában. Ezentúl minden munkanapon új azonosítóminta-frissítés áll a felhasználók rendelkezésére, de szükség esetén a többi napon is készül új csomag. A cél, hogy a biztonsági adminisztrátorokat ellássák a legfrissebb információkkal, hogy jobban azok tudják védeni a rájuk bízott hálózatokat az internetes támadásokkal szemben.

A Juniper Networks IDP felhasználók választhatnak, hogy a napi frissítést használják, vagy bevárják a heti frissítést ami egy heti összesített frissítést jelent csütörtökönként, amikor a heti jelentés is elérhető. A heti frissítést választó IDP-felhasználók számára szükséges frissítések továbbra is folyamatosan érkeznek e-mail értesítésekkel kísérve, megelőzendő, hogy bizonyos fenyegetések elterjedhessenek a hálózatukban.

"Minden hálózat csak annyira biztonságos, mint a legutóbbi frissítése, gyakoribb frissítés közvetlenül kisebb sérülékenységi ablakot jelent az ismert támadásokkal szemben" -- mondta Jim Slaby, Yankee Group vezető elemzője.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról