Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 20. 16:51

Vállalatirányítási rendszerre pályázhatnak az iskolák

Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből létrejött kis- és középvállalati ERP-megoldás, a LIBRA3S for SAP Business One ingyenes bevezetésére és használatára pályázhatnak a közép-, felső-, és felnőttoktatási szervezetek. A Volán Elektronika nem csak oktatási célra, hanem az intézmények saját használatára is felajánlja vállalatirányítási megoldását.

[HWSW] Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből létrejött kis- és középvállalati ERP-megoldás, a LIBRA3S for SAP Business One ingyenes bevezetésére és használatára pályázhatnak a közép-, felső-, és felnőttoktatási szervezetek. A Volán Elektronika nem csak oktatási célra, hanem az intézmények saját használatára is felajánlja vállalatirányítási megoldását.

A LIBRA immár több mint tizenkét éve van jelen felső- és középoktatási intézményekben, elsőként a budapesti és vidéki közgazdasági szakközépiskolákban alkalmazták a szoftvert a számvitel tantárgy gyakorlati oktatásában. Középiskolákban és felsőoktatási intézményekben eddig több mint 10 ezren vettek részt LIBRA oktatásokon és tettek eredményes vizsgát.

a címlapról