Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 20. 16:51

Vállalatirányítási rendszerre pályázhatnak az iskolák

Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből létrejött kis- és középvállalati ERP-megoldás, a LIBRA3S for SAP Business One ingyenes bevezetésére és használatára pályázhatnak a közép-, felső-, és felnőttoktatási szervezetek. A Volán Elektronika nem csak oktatási célra, hanem az intézmények saját használatára is felajánlja vállalatirányítási megoldását.

[HWSW] Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből létrejött kis- és középvállalati ERP-megoldás, a LIBRA3S for SAP Business One ingyenes bevezetésére és használatára pályázhatnak a közép-, felső-, és felnőttoktatási szervezetek. A Volán Elektronika nem csak oktatási célra, hanem az intézmények saját használatára is felajánlja vállalatirányítási megoldását.

A LIBRA immár több mint tizenkét éve van jelen felső- és középoktatási intézményekben, elsőként a budapesti és vidéki közgazdasági szakközépiskolákban alkalmazták a szoftvert a számvitel tantárgy gyakorlati oktatásában. Középiskolákban és felsőoktatási intézményekben eddig több mint 10 ezren vettek részt LIBRA oktatásokon és tettek eredményes vizsgát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról