Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Egyetlen forintos percdíjjal ünnepli születésnapját a TELE2

Ady Krisztián, 2005. április 15. 13:45
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Április 19-én, kedden akciós percdíjjal ünnepli egy éves hazai születésnapját a svéd TELE2: az alternatív szolgáltató ügyfelei 1 forintos percdíjjal hívhatják a helyi vagy távolsági vezetékes telefonszámokat. A kedvező percdíjú hívások után kapcsolási díjat sem kell fizetni. Az akció alatt a mobil és nemzetközi irányú hívások az aktuális tarifatáblázat szerint kerülnek számlázásra.

[HWSW] Április 19-én, kedden akciós percdíjjal ünnepli egy éves hazai születésnapját a svéd TELE2: az alternatív szolgáltató ügyfelei 1 forintos percdíjjal hívhatják a helyi vagy távolsági vezetékes telefonszámokat. A kedvező percdíjú hívások után kapcsolási díjat sem kell fizetni. Az akció alatt a mobil és nemzetközi irányú hívások az aktuális tarifatáblázat szerint kerülnek számlázásra.

A TELE2 egy évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon. A szolgáltatás jelenleg az ország 84 százalékán, a Matáv, a Monortel és az Emitel körzeteiben érhető el. A teljes körű vezetékes szolgáltatást nyújtó társaság még az idei év első felében tovább terjeszkedik, így hamarosan az Invitel területén élők is igénybe vehetik a TELE2 szolgáltatásait.

"Kedvező percdíjaink révén mára többszázezer ügyfelünk spórol rendszeresen a TELE2-vel és büszkék vagyunk arra, hogy a MATÁV után immár mi rendelkezünk a legtöbb lakossági ügyféllel a magyar vezetékes telefóniában." -- mondta Laczkó Tóth Gergely, a TELE2 ügyvezető igazgatója. "Ügyfeleink száma és szolgáltatási területünk egyenletes növekedése mellett ma már alig akad, aki nem ismeri a TELE2 nevét Magyarországon"

A TELE2 szolgáltatását igénylőknek nem számolnak fel aktiválási díjat, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat és nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom sem.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.