Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 15. 16:25

Stratégiai tanácsadó csoporttal erősített az Albacomp

Az Albacomp Rt. stratégiai csoporttal bővítette konzultációs üzletágát. Az üzletág az alkalmazásfejlesztési és rendszerbevezetéshez, üzleti intelligenciához kapcsolódó tevékenység mellett ezentúl stratégiai informatikai tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei, mind az üzleti szféra, mind pedig az államigazgatás szereplői részére.

[HWSW] Az Albacomp Rt. stratégiai csoporttal bővítette konzultációs üzletágát. Az üzletág az alkalmazásfejlesztési és rendszerbevezetéshez, üzleti intelligenciához kapcsolódó tevékenység mellett ezentúl stratégiai informatikai tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei, mind az üzleti szféra, mind pedig az államigazgatás szereplői részére.

"Az Albacomp az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet szolgáltatási portfóliójának bővítésére, amely törekvés részeként tavaly létrehoztuk konzultációs üzletágunkat" -- nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. "A vállalat fejlődésének kulcsfontosságú eleme a szolgáltatási terület erősítése, ezért alakult meg most az informatikai stratégiai csoport. Az új csoporttal szemben nagyok az elvárásaink: nem csupán az ebből a területből származó árbevétellel számolunk, hanem azzal is, hogy munkájuk révén a többi üzletág árbevétele is növekedni fog."

Az informatikai stratégiai csoport Balázs András vezetésével állt fel, Prattinger Balázs és Hetyháti Péter tanácsadóként csatlakozott a csapathoz. Mindhárom az Albacomphoz újonnan csatlakozó munkatárs korábban egy vezető nemzetközi könyvvizsgáló-tanácsadó cégnél tevékenykedett, és jelentős hazai és nemzetközi projektekben szerzett tapasztalatokat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról