Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 12. 15:20

Rekorderedmény a Fujitsu Siemensnél

A Fujitsu Siemens Computers közzétette a március 31-én lezárult, 2004-es pénzügyi évre vonatkozó eredményeit. A 6,018 milliárd eurós árbevétel mintegy 14 százalékos növekedést jelent a megelőző év azonos időszakához képest. Az adózás előtti nyereség, szintén lényegesen meghaladva minden korábbi év eredményét, elérte a 95 millió eurót, amely 33 millió euróval lett több a tavalyi év azonos időszakának eredményéhez képest.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers közzétette a március 31-én lezárult, 2004-es pénzügyi évre vonatkozó eredményeit. A 6,018 milliárd eurós árbevétel mintegy 14 százalékos növekedést jelent a megelőző év azonos időszakához képest. Az adózás előtti nyereség, szintén lényegesen meghaladva minden korábbi év eredményét, elérte a 95 millió eurót, amely 33 millió euróval lett több a tavalyi év azonos időszakának eredményéhez képest.

Az április 1-én kezdődött és 2006. március 31-ig tartó 2005-ös pénzügyi évre a Fujitsu Siemens Computers a piac átlagos növekedési ütemét mintegy 5 százalékkal meghaladó árbevétel-növekedést céloz meg. A vállalat elsődleges növekedési területei a dinamikus adatközpontot alkotó termékek és megoldások jelentik, amelyekhez hozzátartoznak a szerverek és tárolók ugyanúgy, mint a szolgáltatások támogatása, vagy a desktop-ok, amelyek már megfelelnek az EU újrafelhasználásra vonatkozó szigorú szabványainak.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról