Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 12. 12:32

HP: havidíjas szolgáltatások

A HP Magyarország létrehozta a kiterjedt informatikai eszközparkkal rendelkező ügyfelek infrastruktúra bővítési, korszerűsítési, konszolidációs és üzemeltetési igényeinek kiszolgálására szakosodott üzletfejlesztési központját, amelynek vezetésével Kajtor Tamást bízták meg.

[HWSW] A HP Magyarország létrehozta a kiterjedt informatikai eszközparkkal rendelkező ügyfelek infrastruktúra bővítési, korszerűsítési, konszolidációs és üzemeltetési igényeinek kiszolgálására szakosodott üzletfejlesztési központját, amelynek vezetésével Kajtor Tamást bízták meg.

A 35 éves menedzser feladata a HP négy divíziójával együttműködve, azok termékeit, illetve szolgáltatásait ötvözve a HP kiemelt ügyfelei számára testre szabott, költséghatékony havidíjas szolgáltatáscsomagokat kidolgozni és értékesíteni. Az informatikai, valamint MBA diplomával rendelkező szakember 1996 óta dolgozik a HP-nál, azt megelőzően az Apollo Computer Kft-nél, előtte pedig a Comfort Kft-nél tevékenykedett.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról