Szerző: Ady Krisztián

2005. április 11. 15:12

Itthon is kapható lesz a Samsung képek és szövegek megjelenítésére is alkalmas MP3-lejátszója

A Samsung Electronics bejelentette, hogy Magyarországon is piacra dobja YP-T7 audiolejátszó készülékét, melyet a Las Vegas-i CES rendezvényen innovációs díjjal jutalmaztak. A számos multimédiás funkcióval rendelkező YP-T7 audiolejátszó 256 és 512 megabájtos, illetve 1 gigabájtos kapacitással lesz kapható.

[HWSW] A Samsung Electronics bejelentette, hogy Magyarországon is piacra dobja YP-T7 audiolejátszó készülékét, melyet a Las Vegas-i CES rendezvényen innovációs díjjal jutalmaztak. A számos multimédiás funkcióval rendelkező YP-T7 audiolejátszó 256 és 512 megabájtos, illetve 1 gigabájtos kapacitással lesz kapható.

A lejátszó a zenén kívül szövegfájlokat és fényképeket is elraktároz, sőt az utóbbiakat képes megjeleníteni 65 ezer színű LCD-kijelzőjén is. Az YP-T7 az albumok lemezborítóit is képes a kijelzőre varázsolni. A kisméretű lejátszó könnyű háza alumíniumból és magnéziumötvözetből készült. Az YP-T7 támogatja az MP3, a WMA, az Ogg, az ASF és a JPEG állományformátumokat.

Az audiolejátszót személyi asszisztensként is használhatjuk, amely figyelmeztet bennünket, ha késésben vagyunk. Beépített mikrofonjával rövid vagy akár hosszabb emlékeztető üzeneteket rögzíthetünk a készülék memóriájába. Az YP-T7 programozható FM-rádiója egyetlen gomb megnyomását követően fel is veheti kedvenc számainkat, melyeket MP3 formátumban tárol.

Az YP-T7 audiolejátszó 1 gigabájtos kapacitással bruttó 54 990 forintos, az 512 megabájtos verzió 49 990 forintos, míg a 256 megabájtos változat 39 990 forintos ajánlott áron kerül majd a hazai üzletekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról