:

Szerző: Ady Krisztián

2005. április 7. 15:14

Rozsdamentes acélból készült házat kapott a Nokia 8800 csúcsmobil is

Az októberben exkluzív mobilokkal lefektetett vörös szőnyegen, divatcikk-irányvonalon lépked tovább a Nokia -- legújabb csúcsmobilja, a Nokia 8800 is valódi, rozsdamentes acélból készült és csapágyakon csúszó borítást kapott. Az exkluzív Nokia 8800 mobiltelefon várhatóan még ebben a negyedévben kapható lesz 750 eurós, körülbelül 185 ezer forintnak megfelelő ajánlott áron.

[HWSW] Az októberben exkluzív mobilokkal lefektetett vörös szőnyegen, divatcikk-irányvonalon lépked tovább a Nokia -- legújabb csúcsmobilja, a Nokia 8800 is valódi, rozsdamentes acélból készült és csapágyakon csúszó borítást kapott. Az exkluzív Nokia 8800 mobiltelefon várhatóan még ebben a negyedévben kapható lesz 750 eurós, körülbelül 185 ezer forintnak megfelelő ajánlott áron.

A divatcikként és ékszerként reklámozott mobilok között a beépített kamerás, 262 ezer színű, 208 x 208 pixeles kijelzővel szerelt Nokia 8800 jelenti pillanatnyilag a csúcsot. A dizájnos házban lakó, különös gonddal elkészített mobiltelefon mindenre képes, melyre tulajdonosának valaha szüksége lehet. A Nokia 8800 igazi különlegességét azonban az előre feltöltött, speciális tartalmak jelentik.

A Nokia 8800 csengőhangjait és ébresztő dallamait Ryuichi Sakamoto díjnyertes zeneszerző komponálta, a különleges telefon tehát valóban egyedi hangon szólalhat meg. A készülék kijelzőjét speciális, karcálló üveg védi, mely remélhetőleg hosszan ellenáll majd a mindennapok igénybevételeinek.

A telefon rozsdamentes acél golyókat alkalmazó csapágyak segítségével csusszan ki tokjából, ekkor válik elérhetővé a hátoldali, alapesetben rejtett kamera, illetve az igen stílusosan formált billentyűzet. A telefonból az Észak-Amerikai piac számára is készít egy változatot a Nokia, mely 8801-es típusszámmal lesz elérhető a tengerentúlon.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.