Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 6. 16:07

DVD-kalózokat fogtak Érden

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 2-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre és 1600 hamisított DVD-t, 840 CD-t és 400 audiokazettát foglaltak le. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője is.

[HWSW] A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 2-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre és 1600 hamisított DVD-t, 840 CD-t és 400 audiokazettát foglaltak le. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője is.

A rendőrség öt személy ellen folytat büntetőeljárást szerzői és szomszédos jogok megsértésének alapos gyanúja miatt. A gyanúsítottak lakásán lefolytatott házkutatások szintén eredményesek voltak, mivel további bizonyítási eszközök, több számítógép, DVD-író és CD-író került elő. Azt még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak cselekményükkel hány sértettnek mekkora vagyoni hátrányt okoztak.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.