Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 6. 16:07

DVD-kalózokat fogtak Érden

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 2-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre és 1600 hamisított DVD-t, 840 CD-t és 400 audiokazettát foglaltak le. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője is.

HIRDETÉS

[HWSW] A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 2-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre és 1600 hamisított DVD-t, 840 CD-t és 400 audiokazettát foglaltak le. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője is.

A rendőrség öt személy ellen folytat büntetőeljárást szerzői és szomszédos jogok megsértésének alapos gyanúja miatt. A gyanúsítottak lakásán lefolytatott házkutatások szintén eredményesek voltak, mivel további bizonyítási eszközök, több számítógép, DVD-író és CD-író került elő. Azt még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak cselekményükkel hány sértettnek mekkora vagyoni hátrányt okoztak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 05:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.