Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 6. 16:07

DVD-kalózokat fogtak Érden

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 2-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre és 1600 hamisított DVD-t, 840 CD-t és 400 audiokazettát foglaltak le. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője is.

[HWSW] A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya április 2-án az érdi használtcikk piacon nagyszabású akciót hajtottak végre és 1600 hamisított DVD-t, 840 CD-t és 400 audiokazettát foglaltak le. Az akcióban közreműködött az ASVA több szakértője is.

A rendőrség öt személy ellen folytat büntetőeljárást szerzői és szomszédos jogok megsértésének alapos gyanúja miatt. A gyanúsítottak lakásán lefolytatott házkutatások szintén eredményesek voltak, mivel további bizonyítási eszközök, több számítógép, DVD-író és CD-író került elő. Azt még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak cselekményükkel hány sértettnek mekkora vagyoni hátrányt okoztak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról