Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyen angolszótár a Microsoft Office felhasználóinak

Bodnár Ádám, 2005. április 06. 14:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Microsoft jóvoltából az Office 2003 irodai programcsomag felhasználói egy új, extra szolgáltatást vehetnek igénybe, egy angol-magyar, magyar-angol online szótárat . Használatához mindössze egy telepített Microsoft Office 2003 programcsomag (Basic, Standard, Small Business, vagy Professional) és egy működő internetkapcsolat szükséges.

hirdetés
[HWSW] A Microsoft jóvoltából az Office 2003 irodai programcsomag felhasználói egy új, extra szolgáltatást vehetnek igénybe, egy angol-magyar, magyar-angol online szótárat. Használatához mindössze egy telepített Microsoft Office 2003 programcsomag (Basic, Standard, Small Business, vagy Professional) és egy működő internetkapcsolat szükséges.

Szövegszerkesztés közben mostantól nincs szükség különböző szótárok keresgélésére vagy internetről történő megnyitására: a Microsoft online szótár megjelenéséhez elég mindössze az ALT gombot lenyomni és a fordítandó szóra kattintani, és a szótár a képernyő szélén megjelenő munkaablakban azonnal megmutatja az adott szó jelentését. A szótár nem csak a Word szövegszerkesztőben, hanem Excelben és Publisherben is működik.

A szótárat a Polygott Kft. fejleszti és folyamatosan bővíti, aktualizálja. A vállalat az Office-felhasználók számára ingyenes szótár mellett egy bővített, akár egész mondatrészek fordítására is képes modult is kínál 5 ezer forintos áron.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.