:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 6. 15:22

Az Axelero-előfizetők havidíjért vásárolhatnak Microsoft Windowst és Office-t

Az Axelero a Microsofttal kötött megállapodása révén havidíjas konstrukcióban kínálja ügyfelei számára a Microsoft Windows XP és Microsoft Office termékeket. Az Axelero internetszolgáltatására előfizetők a havidíjas elszámolás keretében a Windows XP Home és Professional, valamint a Microsoft Office 2003 Basic és Small Business Edition változatai közül választhatnak.

[HWSW] Az Axelero a Microsofttal kötött megállapodása révén havidíjas konstrukcióban kínálja ügyfelei számára a Microsoft Windows XP és Microsoft Office termékeket. Az Axelero internetszolgáltatására előfizetők a havidíjas elszámolás keretében a Windows XP Home és Professional, valamint a Microsoft Office 2003 Basic és Small Business Edition változatai közül választhatnak.

Termék Nettó havidíj egy éves részletfizetés esetén Nettó havidíj két éves részletfizetés esetén Bolti nettó ár
Windows XP Home Editon 2100 forint 1100 forint 17400 forint
Windows XP Professional Editon 3200 forint 1700 forint 28500 forint
Office 2003 Basic 3800 forint 2000 forint 38400 forint
Office 2003 Small Business Edition 6300 forint 3300 forint 50300 forint

A havi elszámolású konstrukció elsősorban az egyéni felhasználók valamint a kis- és középvállalatok számára kedvező, akik így jogtiszta szoftverhez juthatnak anélkül, hogy egyszerre nagyobb összeget kellene kifizetniük. Az Axelero becslése szerint az elkövetkező egy év során akár 10 ezer ügyfél veszi majd igénybe az új konstrukciót. A megállapodás mindkét fél számára kedvező, a Microsoft azért jár jól, mert így talán azok is vesznek jogtiszta szoftvert, akik "bolti áron" nem tervezték, az Axelero pedig e lehetőséggel előfizetőket csábíthat el.

A termékek mellé az együttműködő partnerek széles körű terméktámogatást és minden igényt kielégítő ügyfélszolgálati rendszert hoznak létre: az Axelero munkatársai 0-24 óráig várják majd az ügyfelek telefonhívásait, a speciális kérdésekre pedig a Microsoft mérnökei adnak választ.

A Microsoft a későbbiekben olyan oktatási segédanyagokat tesz majd elérhetővé az Axelero ügyfelei számára, amelyek segítségével azok jobban megismerhetik az általuk vásárolt szoftvereket. Ezen extra szolgáltatások körét a Microsoft a jövőben tovább igyekszik majd növelni; a tervek között szerepel például olyan cégek bevonása a programba, amelyek egyéb kiegészítő szolgáltatásokat, kedvezményeket tudnak felajánlani az egyéni felhasználók, valamint a kis- és középvállalati ügyfelek számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.