Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 13. 14:49

Nevet változtatott a SZÁMALK

A SZÁMALK Informatika Rt. a jövőben megújult szervezeti formában, új néven működik a piacon. A vállalat ezentúl Atigris Informatika Rt. névre hallgat. Az Atigris saját termékek és megoldások értékesítése mellett több világvállalattal működik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. Elsődleges partnere a Microsoft, fő tevékenysége Microsoft-alapú rendszerintegrációs és fejlesztési projektek kivitelezése, licencek értékesítése.

[HWSW] A SZÁMALK Informatika Rt. a jövőben megújult szervezeti formában, új néven működik a piacon. A vállalat ezentúl Atigris Informatika Rt. névre hallgat. Az Atigris saját termékek és megoldások értékesítése mellett több világvállalattal működik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. Elsődleges partnere a Microsoft, fő tevékenysége Microsoft-alapú rendszerintegrációs és fejlesztési projektek kivitelezése, licencek értékesítése.

Az Atigris most folyó projektjei közül szót érdemel az ország legnagyobb Microsoft-infrastruktúra migrációs projektje, amelynek keretén belül a vállalat a MOL-nál Windows Server 2003-as rendszereket implementál. A másik projekt a Gazdasági Minisztérium informatikai infrastruktúrájának korszerűsítése. Itt az Atigris vegyes hardverplatformon végez szerverkonszolidációt Windows Server 2003-ra, és a korábbi heterogén, Novell és más elemeket is tartalmazó szoftverkörnyezetet teljesen Microsoft-alapúra cserélik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról