Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 30. 12:22

SAP Business One megoldáscsomag kis- és középvállalatoknak

A Hewlett-Packard és az SAP megoldáscsomagot fejlesztett ki a hazai kis- és közepes vállalkozások számára. A csomag része az SAP Business One integrált vállalatirányítási alkalmazás, a HP közkedvelt és kategóriájában piacvezető szervere, a HP ProLiant ML 350 és a HP nx9020 notebookja is.

[HWSW] A Hewlett-Packard és az SAP megoldáscsomagot fejlesztett ki a hazai kis- és közepes vállalkozások számára. A csomag része az SAP Business One integrált vállalatirányítási alkalmazás, a HP közkedvelt és kategóriájában piacvezető szervere, a HP ProLiant ML 350 és a HP nx9020 notebookja is.

"Az SAP és a HP a nagyvállalati piacon szerzett tapasztalataira, valamint az ott kivívott vezető szerepére alapozva most az új szegmensben is bizonyítani kíván, amelyhez világszínvonalú elemekből építkezik" -- kommentálta a bejelentést Kelemen Róbert, az SAP SMB üzletágának vezetője. Az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldást kifejezetten kis- és közepes méretű vállalatok számára tervezték. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről.

Az SAP Business One a kis- és középvállalatok számára is megfizethető, bevezetése gyorsan megtérül. Használata egyszerű, hiszen felhasználóinak egységes, gyorsan megtanulható környezetet kínál. A mindenki számára hozzáférhető standardok használata következtében az SAP Business One könnyen integrálható más rendszerekkel. Az SAP Business One szoftvert, a szervert és a notebookot magában foglaló komplett megoldás nettó ára 2999999 forint, amely konzultációs és bevezetési szolgáltatási díjat is tartalmaz. A megoldás bevezetésében az SAP minősített üzleti partnerei közül az itelligence Hungary Kft. és a Volán Elektronika Rt. szakértői segítik a vállalkozásokat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról