Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Az Emitel körzeteiben is igénybe vehetők a TELE2 szolgáltatásai

Ady Krisztián, 2005. március 30. 10:11
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A TELE2 bejelentette, hogy három új körzetben, az Emitel szolgáltatási területein (77-es, 78-as és 79-es körzeti számok) is elérhetők mától a TELE2 szolgáltatásai. A vállalat eddig a Matáv, illetve a Monortel területein nyújtott kedvezményes percdíjakat a belföldi távolsági, a mobil és nemzetközi hívásirányokba.

hirdetés
[HWSW] A TELE2 bejelentette, hogy három új körzetben, az Emitel szolgáltatási területein (77-es, 78-as és 79-es körzeti számok) is elérhetők mától a TELE2 szolgáltatásai. A vállalat eddig a Matáv, illetve a Monortel területein nyújtott kedvezményes percdíjakat a belföldi távolsági, a mobil és nemzetközi hívásirányokba.

A három új körzet bekapcsolásával a TELE2 szolgáltatásait már az ország valamennyi vezetékes fővonalának 84 százalékán el lehet érni. További bővülés az év közepére várható, amikor az Invitel területein is elérhetők lesznek majd az alternatív szolgáltató percdíjai.

A szolgáltatás megrendeléséhez Bács-Kiskun megyében is a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázni, az itt élő felhasználók számára sincs aktiválási díj, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.