:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 29. 10:32

Megjelent a MicroStrategy 8 üzleti intelligencia platform

A MicroStrategy ma bejelentette a MicroStrategy 8-at, amely egy üzleti intelligencia platformon integrálja a vállalati jelentéskészítést, elemzést és a folyamatos vállalati teljesítményfigyelést. Az innovatív, még könnyedebb használat és a több mint kétezer fejlesztés által a MicroStrategy 8 az üzleti felhasználók szélesebb köre számára teszi lehetővé még több vállalati adathoz való hozzáférést a jobb üzleti döntések érdekében.

[HWSW] A MicroStrategy ma bejelentette a MicroStrategy 8-at, amely egy üzleti intelligencia platformon integrálja a vállalati jelentéskészítést, elemzést és a folyamatos vállalati teljesítményfigyelést. Az innovatív, még könnyedebb használat és a több mint kétezer fejlesztés által a MicroStrategy 8 az üzleti felhasználók szélesebb köre számára teszi lehetővé még több vállalati adathoz való hozzáférést a jobb üzleti döntések érdekében.

A MicroStrategy 8-al a vállalatoknak nincs többé szükségük különböző szállítóktól származó alkalmazásokra, hogy egyaránt végezhessenek jelentéskészítést, elemzést és teljesítmény-figyelést. A skálázható architektúra és a közös metaadatbázis lehetővé teszi, hogy a felhasználók a dashboardokból és scorecardokból zökkenőmentesen juthassanak el a részletes jelentésekhez és elemzésekhez anélkül, hogy rákényszerülnének összetett üzleti intelligencia eszközök és különböző interfészek használatára.

Ezenfelül a MicroStrategy 8 lehetővé teszi, hogy az üzleti felhasználók még egyszerűbben hozzáférhessenek a jelentések és elemzések elkészítéséhez szükséges adatokhoz, a vállalat minden szintjén. Maguk a felhasználók közvetlenül is lekérdezhetik a pénzügyi, humánerőforrás, készletgazdálkodási és egyéb adatokat anélkül, hogy azok először vagy az adatpiacra, vagy adatkockákba kerülnének. A MicroStrategy közvetlen hozzáférést biztosít az SAP BW-ben tárolt adatokhoz is.

Az 1989-ben alapított Microstrategy világszerte az üzleti intelligencia szoftverpiac vezető szállítója. A MicroStrategy több mint 2500 nagyvállalati ügyfelet mondhat a magáénak, köztük olyan Magyarországon is ismert neveket, mint a General Motors, a Lufthansa, az Estée Lauder, a Unilever, a Visa International, az Astra Zeneca gyógyszergyár, a Yahoo! és az eBay.

A MicroStrategy magyarországi felhasználói között megemlíthetjük többek között a METRO Hungary, a Danone Kft., a Sanofi-Aventis, a Plus Kereskedelmi Kft. és a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. nevét is. A MicroStrategy hivatalos magyarországi disztribútora a BiXPERT Tanácsadó Kft.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.