Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Megduplázta mérleg szerinti eredményét a Montana

Bodnár Ádám, 2005. március 30. 13:02
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Montana Rt. 2004-ben 94 százalékkal növelte, azaz közel megduplázta az előző évi mérleg szerinti eredményét. A 2004-es pénzügyi év előzetes, nem auditált pénzügyi kimutatásai alapján a Montana Rt. és információvédelmi megoldásokra szakosodott leányvállalata, a Noreg Kft. 3,77 milliárd forint árbevétel mellett 77 millió forint működési eredményt, 209 millió forintos EBITDA-t (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés levonása előtti eredmény) és 76,7 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

hirdetés
[HWSW] A Montana Rt. 2004-ben 94 százalékkal növelte, azaz közel megduplázta az előző évi mérleg szerinti eredményét. A 2004-es pénzügyi év előzetes, nem auditált pénzügyi kimutatásai alapján a Montana Rt. és információvédelmi megoldásokra szakosodott leányvállalata, a Noreg Kft. 3,77 milliárd forint árbevétel mellett 77 millió forint működési eredményt, 209 millió forintos EBITDA-t (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés levonása előtti eredmény) és 76,7 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

A szolgáltatások aránya az árbevételhez viszonyítva 55 százalékot tett ki, ezen belül az infrastruktúrához köthető szolgáltatások és a dokumentum-kezelési megoldások domináltak, ugyanakkor a cég megőrizte meghatározó szerepét az adatvédelmi szolgáltatások piacán is. "Konkrét problémák megoldására született sajátfejlesztésű szoftverek, az IT világának értehetőbbé és kézzelfoghatóbbá tétele ügyfeleink és reménybeli ügyfeleink számára, valamint tartós, a teljesítmény bizalmán alapuló partnerkapcsolatok kiépítése, ezek voltak a céljaink" -- mondta Vadász Pál, a Montana Rt. elnök-vezérigazgatója. "2005 a továbblépés éve lesz!"

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!