Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 30. 13:02:55

Megduplázta mérleg szerinti eredményét a Montana

A Montana Rt. 2004-ben 94 százalékkal növelte, azaz közel megduplázta az előző évi mérleg szerinti eredményét. A 2004-es pénzügyi év előzetes, nem auditált pénzügyi kimutatásai alapján a Montana Rt. és információvédelmi megoldásokra szakosodott leányvállalata, a Noreg Kft. 3,77 milliárd forint árbevétel mellett 77 millió forint működési eredményt, 209 millió forintos EBITDA-t (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés levonása előtti eredmény) és 76,7 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

[HWSW] A Montana Rt. 2004-ben 94 százalékkal növelte, azaz közel megduplázta az előző évi mérleg szerinti eredményét. A 2004-es pénzügyi év előzetes, nem auditált pénzügyi kimutatásai alapján a Montana Rt. és információvédelmi megoldásokra szakosodott leányvállalata, a Noreg Kft. 3,77 milliárd forint árbevétel mellett 77 millió forint működési eredményt, 209 millió forintos EBITDA-t (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés levonása előtti eredmény) és 76,7 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

A szolgáltatások aránya az árbevételhez viszonyítva 55 százalékot tett ki, ezen belül az infrastruktúrához köthető szolgáltatások és a dokumentum-kezelési megoldások domináltak, ugyanakkor a cég megőrizte meghatározó szerepét az adatvédelmi szolgáltatások piacán is. "Konkrét problémák megoldására született sajátfejlesztésű szoftverek, az IT világának értehetőbbé és kézzelfoghatóbbá tétele ügyfeleink és reménybeli ügyfeleink számára, valamint tartós, a teljesítmény bizalmán alapuló partnerkapcsolatok kiépítése, ezek voltak a céljaink" -- mondta Vadász Pál, a Montana Rt. elnök-vezérigazgatója. "2005 a továbblépés éve lesz!"

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 12:46

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.