:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 25. 09:23

Tovább bővül a Computerworld-Számítástechnika

A Computerworld-Számítástechnika szerkesztősége még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre, a Computerworld Kiadói Üzletágat. A lapot kiadó IDG az üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját a Computerworld-Számítástechnika eddigi főszerkesztője, Lakatos Mária tanácsadóként segíti.

[HWSW] A Computerworld-Számítástechnika szerkesztősége még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre, a Computerworld Kiadói Üzletágat. A lapot kiadó IDG az üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját a Computerworld-Számítástechnika eddigi főszerkesztője, Lakatos Mária tanácsadóként segíti.

A divízió meghatározó ereje továbbra is a CW-Számítástechnika hetilap marad, amely ezentúl még nagyobb hangsúlyt helyez az informatikai döntéshozók számára fontos üzleti-informatikai témákra, miközben megtartja és továbbfejleszti meglevő technológiai irányvonalát is. A Számítástechnika Online oldalain megjelent friss híreket továbbra is a nyomtatott CW-Számítástechnika járja körül és dolgozza fel minden héten, miközben az üzletág által rendezett szakmai fórumokon személyes véleménynyílvánításra is lehetőség nyílik a szegmens szereplői számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.