Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Tovább bővül a Computerworld-Számítástechnika

Bodnár Ádám, 2005. március 25. 09:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Computerworld-Számítástechnika szerkesztősége még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre, a Computerworld Kiadói Üzletágat. A lapot kiadó IDG az üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját a Computerworld-Számítástechnika eddigi főszerkesztője, Lakatos Mária tanácsadóként segíti.

hirdetés
[HWSW] A Computerworld-Számítástechnika szerkesztősége még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre, a Computerworld Kiadói Üzletágat. A lapot kiadó IDG az üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját a Computerworld-Számítástechnika eddigi főszerkesztője, Lakatos Mária tanácsadóként segíti.

A divízió meghatározó ereje továbbra is a CW-Számítástechnika hetilap marad, amely ezentúl még nagyobb hangsúlyt helyez az informatikai döntéshozók számára fontos üzleti-informatikai témákra, miközben megtartja és továbbfejleszti meglevő technológiai irányvonalát is. A Számítástechnika Online oldalain megjelent friss híreket továbbra is a nyomtatott CW-Számítástechnika járja körül és dolgozza fel minden héten, miközben az üzletág által rendezett szakmai fórumokon személyes véleménynyílvánításra is lehetőség nyílik a szegmens szereplői számára.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.