Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 25. 09:23

Tovább bővül a Computerworld-Számítástechnika

A Computerworld-Számítástechnika szerkesztősége még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre, a Computerworld Kiadói Üzletágat. A lapot kiadó IDG az üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját a Computerworld-Számítástechnika eddigi főszerkesztője, Lakatos Mária tanácsadóként segíti.

[HWSW] A Computerworld-Számítástechnika szerkesztősége még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre, a Computerworld Kiadói Üzletágat. A lapot kiadó IDG az üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját a Computerworld-Számítástechnika eddigi főszerkesztője, Lakatos Mária tanácsadóként segíti.

A divízió meghatározó ereje továbbra is a CW-Számítástechnika hetilap marad, amely ezentúl még nagyobb hangsúlyt helyez az informatikai döntéshozók számára fontos üzleti-informatikai témákra, miközben megtartja és továbbfejleszti meglevő technológiai irányvonalát is. A Számítástechnika Online oldalain megjelent friss híreket továbbra is a nyomtatott CW-Számítástechnika járja körül és dolgozza fel minden héten, miközben az üzletág által rendezett szakmai fórumokon személyes véleménynyílvánításra is lehetőség nyílik a szegmens szereplői számára.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról