:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 25. 08:54

IFS vállalatirányítási rendszert vezetett be a Pápai Hús Rt.

A Pápai Hús Rt. az idei húsvétot új, korszerű vállalatirányítási rendszerének elindításával is ünnepli. A speciálisan az élelmiszeripari folyamatokra szabott fejlesztést a nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező IFS végezte. Az új rendszer bevezetésével elsősorban a szigetszerűen elhelyezkedő, meglévő szoftvereket cseréltük fel egy korszerű, integrált rendszerrel -- mondta el Weiszbart Zsolt, az IFS Hungary ügyvezető igazgatója.

[HWSW] A Pápai Hús Rt. az idei húsvétot új, korszerű vállalatirányítási rendszerének elindításával is ünnepli. A speciálisan az élelmiszeripari folyamatokra szabott fejlesztést a nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező IFS végezte. "Az új rendszer bevezetésével elsősorban a szigetszerűen elhelyezkedő, meglévő szoftvereket cseréltük fel egy korszerű, integrált rendszerrel" -- mondta el Weiszbart Zsolt, az IFS Hungary ügyvezető igazgatója.

Az első körben bevezetett termelésirányítási és logisztikai rendszerek biztosítják az erőforrások hatékonyabb kihasználását, a szervezettség maximalizálását, továbbá a versenyképesség növekedését. Lefedik az összes felvásárlással kapcsolatos folyamatot, illetve a beszerzés és a szállító számlák kezelésében is komoly segítséget nyújtanak A megoldás egy, speciálisan az élelmiszer iparágra szabott fejlesztés, mely teljes mértékben megfelel az uniós piac és az ott tevékenykedő vállalatok követelményeinek is. A vissza nem térítendő SAPARD-támogatás a teljes beruházási összeg mintegy 40 százalékát teszi ki.

Az IFS Hungary biztosítja a hardver és szoftver elemeket, a bevezetésben pedig nem csak a magyar, hanem az IFS AB nemzetközi szakértői csapata is közreműködik. Az első fázisban bevezetett, és már éles üzemben működő modulokat mintegy 80 felhasználó használja jelenleg. A második fázisban valamennyi, a pénzügyi, logisztikai és termelésirányítási folyamatot támogató modul bevezetése is megtörténik, még a 2005-ös év folyamán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.