Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 24. 15:33

Új mérnökkel bővült az APC magyarországi szakértői csapata

Az American Power Conversionnél, az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítójánál folytatja szakmai karrierjét Schubert Sándor. Az új rendszermérnök az APC egyik legdinamikusabban fejlődő területével, az adatközpontokba fejlesztett hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrák támogatásával foglalkozik az APC magyarországi szakértői csapatában.

[HWSW] Az American Power Conversionnél, az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítójánál folytatja szakmai karrierjét Schubert Sándor. Az új rendszermérnök az APC egyik legdinamikusabban fejlődő területével, az adatközpontokba fejlesztett hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrák támogatásával foglalkozik az APC magyarországi szakértői csapatában.

Schubert Sándor a Schneider Electric Rt.-től érkezett, ahol az elmúlt hat évben épület-jellegű beruházások erősáramú energiaellátásának tervezésével és projekt koordinációval foglalkozott. Schubert Sándor integrált mérnöki diplomáját a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán szerezte, melynek keretében egy szemesztert ösztöndíjasként a Nottingham Trent Universityn végzett. Ezután tanulmányait a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola vállalkozó menedzseri szakán folytatta. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA programjában vesz részt.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról