Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 24. 10:50

Jól sikerült az Oracle negyedéve Európában

Az Oracle bejelentette, hogy a 2005-ös üzleti év februárban véget ért harmadik negyedévében európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának összes bevétele 19 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos negyedéhez képest. Sorozatban ez volt a második negyedév, hogy a regionális bevétel meghaladta az egymilliárd dollárt.

[HWSW] Az Oracle bejelentette, hogy a 2005-ös üzleti év februárban véget ért harmadik negyedévében európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának összes bevétele 19 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos negyedéhez képest. Sorozatban ez volt a második negyedév, hogy a regionális bevétel meghaladta az egymilliárd dollárt.

"Ez egy egészséges negyedév volt az Oracle számára az EMEA-régióban" -- jelentette ki Sergio Giacoletto, az Oracle EMEA vezérigazgató-helyettese. "Továbbra is erős a kereslet az Oracle új generációs megoldásai iránt az olyan kulcságazatokban, mint a költségvetési szféra, a pénzügyi szolgáltatások és a távközlés. Ráadásul a PeopleSoft felvásárlásával átalakul az alkalmazáspiac, és a térség felhasználói számára még versenyképesebb alternatívát tudunk biztosítani az SAP-val szemben."

Az Oracle szerint folyamatosan nagy volt a kereslet köztesszoftverei iránt, mivel folytatódik a tendencia, hogy a vállalatok és a kormányzati intézmények az Oracle termékeire alapozva konszolidálják informatikai infrastruktúrájukat. A 2005-ös üzleti év harmadik negyedéve során az EMEA-térségben számos szervezet vezette be vagy bővítette Oracle E-Business Suite, Oracle Database, Oracle Application Server, Oracle Collaboration Suite, Oracle Real Application Clusters és Oracle Grid alapú rendszereit a legkülönbözőbb ágazatokban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról