Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 23. 09:38

Opteron-alapú Sun szerverekkel erősödik az Interware hoszting-üzletága

Az Interware a Sun Microsystems-szel kötött hosszú távú együttműködés keretében kibővítette bérszerver kínálatát. A megállapodás értelmében az Interware-nél üzemeltetett, AMD Opteron processzoros Sun Fire V20z illetve V40z szerverek azoknak a meglévő és potenciális Interware-ügyfeleknek kínálnak professzionális lehetőséget, akiknek nagy teljesítményű üzleti alkalmazások használatából adódó terhelés mellett is biztonságos és gyors háttérre van szükségük.

[HWSW] Az Interware a Sun Microsystems-szel kötött hosszú távú együttműködés keretében kibővítette bérszerver kínálatát. A megállapodás értelmében az Interware-nél üzemeltetett, AMD Opteron processzoros Sun Fire V20z illetve V40z szerverek azoknak a meglévő és potenciális Interware-ügyfeleknek kínálnak professzionális lehetőséget, akiknek nagy teljesítményű üzleti alkalmazások használatából adódó terhelés mellett is biztonságos és gyors háttérre van szükségük.

Az Interware szerverhotelében eddig túlnyomórészt webszervereiket helyezték el az ügyfelek, de egyre többen élnek a szerverbérlet lehetőségével. A Sun Microsystems kínálatával az alkalmazásszervereket működtetni kívánó, főként vállalati ügyfélkör igényeit fogja kiszolgálni a szerverhotel. "Az együttműködésből adódó új lehetőségeknek köszönhetően 2005-ben kiemelten a hazai kis- és középvállalatok valamint a nagyvállalati szektor érdeklődésére számítunk" -- mondja Kisérdi Tamás, az Interware Rt. termékfejlesztési vezetője.

A szerverhoszting szolgáltatás előnyeit kamatoztató cégek köre folyamatosan bővül: a webtervező vállalkozások, az internetszolgáltatók, a reklám területén működő cégek, a szoftverfejlesztők, a rendszerüzemeltetők, az online kereskedelmet folytatók, a portálok, az online közösségek, a médiavállalatok mellett megjelentek a pénzügyi és ingatlan szektor képviselői, a tanácsadó vállalatok és márkaképviseletek is. Jelenleg közel 2500 szerver üzemel magyar hoszting-szolgáltatóknál, ebből 1800 az Interware szerverhotelben "lakik".

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 11:13

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!