Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 23. 09:38

Opteron-alapú Sun szerverekkel erősödik az Interware hoszting-üzletága

Az Interware a Sun Microsystems-szel kötött hosszú távú együttműködés keretében kibővítette bérszerver kínálatát. A megállapodás értelmében az Interware-nél üzemeltetett, AMD Opteron processzoros Sun Fire V20z illetve V40z szerverek azoknak a meglévő és potenciális Interware-ügyfeleknek kínálnak professzionális lehetőséget, akiknek nagy teljesítményű üzleti alkalmazások használatából adódó terhelés mellett is biztonságos és gyors háttérre van szükségük.

[HWSW] Az Interware a Sun Microsystems-szel kötött hosszú távú együttműködés keretében kibővítette bérszerver kínálatát. A megállapodás értelmében az Interware-nél üzemeltetett, AMD Opteron processzoros Sun Fire V20z illetve V40z szerverek azoknak a meglévő és potenciális Interware-ügyfeleknek kínálnak professzionális lehetőséget, akiknek nagy teljesítményű üzleti alkalmazások használatából adódó terhelés mellett is biztonságos és gyors háttérre van szükségük.

Az Interware szerverhotelében eddig túlnyomórészt webszervereiket helyezték el az ügyfelek, de egyre többen élnek a szerverbérlet lehetőségével. A Sun Microsystems kínálatával az alkalmazásszervereket működtetni kívánó, főként vállalati ügyfélkör igényeit fogja kiszolgálni a szerverhotel. "Az együttműködésből adódó új lehetőségeknek köszönhetően 2005-ben kiemelten a hazai kis- és középvállalatok valamint a nagyvállalati szektor érdeklődésére számítunk" -- mondja Kisérdi Tamás, az Interware Rt. termékfejlesztési vezetője.

A szerverhoszting szolgáltatás előnyeit kamatoztató cégek köre folyamatosan bővül: a webtervező vállalkozások, az internetszolgáltatók, a reklám területén működő cégek, a szoftverfejlesztők, a rendszerüzemeltetők, az online kereskedelmet folytatók, a portálok, az online közösségek, a médiavállalatok mellett megjelentek a pénzügyi és ingatlan szektor képviselői, a tanácsadó vállalatok és márkaképviseletek is. Jelenleg közel 2500 szerver üzemel magyar hoszting-szolgáltatóknál, ebből 1800 az Interware szerverhotelben "lakik".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról