Szerző: Bodnár Ádám

2005. március 22. 10:45

Félmilliárd forint feletti árbevételt ért el tavaly az Alerant

Az első éves fennállását ünneplő Alerant Informatikai Rt. sikeresen zárta a 2004-es évet, 545 millió forintos árbevétel mellett 55 millió forint adózott eredményt ért el. A vállalat idén már 800 millió forintos bevételre számít. Az 545 milliós forgalom teljes egészében szoftverfejlesztésből és BEA alkalmazásintegrációs termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokból származott.

[HWSW] Az első éves fennállását ünneplő Alerant Informatikai Rt. sikeresen zárta a 2004-es évet, 545 millió forintos árbevétel mellett 55 millió forint adózott eredményt ért el. A vállalat idén már 800 millió forintos bevételre számít. Az 545 milliós forgalom teljes egészében szoftverfejlesztésből és BEA alkalmazásintegrációs termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokból származott.

"Külön említést érdemel support tevékenységünk növekvő, 20 százalékos részaránya. E szolgáltatásunk keretében 7x24 vagy 5x9 órában emelt színtű támogatást biztosítunk" -- nyilatkozta Szabó Tamás, az Alerant Rt. ügyvezető igazgatója. Az Alerant support szolgáltatásait elsősorban telekommunikációs, banki és államigazgatási ügyfelek alkalmazásaihoz nyújtotta.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról